132 resultaten gevonden.

2-daags Golfarrangement in kasteelhotel aan de golfbaan - net over de grens in Duitsland
VANAF 172,50

2-daags Golfarrangement in kasteelhotel aan de golfbaan - net over de grens in Duitsland Isselburg-Anholt

Verblijf in een prachtig kasteel vlak over in het grensgebied van Duitsland, op nog geen 20 minuutjes van Nederland. Verblijf in de prachtige ruime kamers ingericht met modern hotelcomfort en geniet van culinaire hoogstandjes uit de kasteelkeuken met een uniek uitzicht op het vorstelijke kasteelpark. Het hotel is gelegen aan Golfclub Wasserburg Anholt waar u gaat golfen.

Overnachten aan de golfbaan in prachtig kasteelhotel in het grensgebied van Duitsland - 3-daags golfarrangement
VANAF 345,-

Overnachten aan de golfbaan in prachtig kasteelhotel in het grensgebied van Duitsland - 3-daags golfarrangement Isselburg-Anholt

Twee nachten overnachten in een prachtig kasteelhotel vlak over de grens in Duitsland. U verblijft in 1 van de fraai ingerichte kamers en in de ochtenden staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar om de dag goed te beginnen! Op loopafstand van het hotel vindt u golfclub Wasserburg Anholt waar u 2 dagen kunt gaan golfen. Kortom, genieten!

2-daags Duits golfarrangement net over de grens in Roermond met 1 dag golfen op unieke golfbaan
VANAF 149,-

2-daags Duits golfarrangement net over de grens in Roermond met 1 dag golfen op unieke golfbaan Wassenberg

Verblijf vlak over de grens bij Roermond ligt deze prachtige hotel. Dit hotel is gevestigd in een 12e-eeuws kasteel. Overnachten op een van de comfortabele kamers en geniet van een heerlijk 3-gangendiner. U gaat een dagje golfen op een unieke 9 holes golfbaan. Deze golfbaan biedt namelijk de mogelijkheid "nachtgolf" te spelen dankzij de verlichting op de golfbaan!

Uniek nachtgolf arrangement vlak over de grens in Duitsland - Verblijf op een 12-eeuws kasteelhotel!
VANAF 157,-

Uniek nachtgolf arrangement vlak over de grens in Duitsland - Verblijf op een 12-eeuws kasteelhotel! Wassenberg

U gaat een dagje golfen op een unieke 9 holes golfbaan. Deze golfbaan biedt namelijk de mogelijkheid "nachtgolf" te spelen dankzij de verlichting op de golfbaan! Verblijf vlak over de grens bij Roermond want daar ligt dit prachtige hotel. Dit hotel is gevestigd in een 12e-eeuws kasteel. Overnacht op een van de comfortabele kamers en geniet van een heerlijk 3-gangendiner.

18-holes Greenfee bij Golfclub Schloss Haag
VANAF 60,-

18-holes Greenfee bij Golfclub Schloss Haag Geldern

De golfbaan in Geldern, gelegen op slechts een uur en een kwartier rijden vanaf Arnhem Duitsland in, biedt de spelers een uitdagend en opwindend spel en is omringd door het prachtige landschap dat zich uitstrekt over de omgeving. Na een rondje golfen kunnen de gasten elkaar ontmoeten in het clubhuis of op de binnenplaats van het kasteel om te ontspannen en de gemiste kansen op de baan te analyseren.

18-holes golfen bij Golfclub Coburg in Duitsland
VANAF 85,-

18-holes golfen bij Golfclub Coburg in Duitsland Weitramsdorf-Tambach

Ervaar de perfecte combinatie van uitdagend golfspel en adembenemende natuurlijke schoonheid bij Golfclub Coburg! Deze 18-holes golfbaan is ontworpen om golfers van alle niveaus een onvergetelijke golfervaring te bieden te midden van het schilderachtige landschap rondom Coburg, Duitsland.

18-holes greenfee bij Golfbaan Lietzenhof
VANAF 70,-

18-holes greenfee bij Golfbaan Lietzenhof Burbach

Golfbaan Lietzenhof is een golfbaan die zich bevindt te midden van een prachtige natuur. Tijdens uw 18-holes golfronde komt u meerdere obstakels tegen, zoals strategische bunkers en enkele waterhindernissen. De combinatie van de lengte van de baan, de uitdagende hoogteverschillen en de eis tot nauwkeurig spelen maken deze baan bijzonder aantrekkelijk. Of u nu een beginner bent of een ervaren golfer, ieder kan hier genieten van de sportieve uitdaging in de prachtige natuur.

Greenfee bij Green Eagle Golf - PORSCHE NORD COURSE
VANAF 128,-

Greenfee bij Green Eagle Golf - PORSCHE NORD COURSE Winsen Luhe

Kom golfen op deze unieke golfbaan dat sinds 2017 de thuisbasis vormt voor de European Open. Meet jezelf met de golfers van wereldklasse en geniet van deze prachtig onderhouden golfbaan vlakbij Hamburg. Met een lengte van 7.057 meter vanaf de Champions Tee is dit het langste parcours van de European Tour en een van de 10 langste banen ter wereld.